Home Servicii Franciza Star Wash
User Rating: / 0
PoorBest 
Francize - Servicii
Tara origine: Romania
Nr. Locatii:
Data lansarii: 2005
Taxa de intrare: 400 euro
Redeventa: 0
Investitie: aprox. 6.900 euro
Durata contract: 5 ani
Suprafata medie: -
Infiintata in anul 2005, prima spalatorie auto mobila din Romania – Star Wash® – este in masura sa furnizeze partenerilor sai logistica si expertiza necesare demararii cu succes a unei afaceri in care – dublate de calitati manageriale si seriozitate – investitiile vor produce profit din primele saptamani de functionare.
Star Wash® a functionat pe piata bucuresteana, având printre clienti, pe langa mai mult de o mie de persoane fizice, si corporatii precum Cora, Carrefour, Raiffeisen, Cosmote, Honda Romania, Automobile Bavaria (BMW), Eurial (Peugeot) s.a.m.d. De altfel, desfasurarea activitatii pe segmentul business-to-business are unele avantaje precum gradul crescut de predictibilitate a activitatii, controlul mai facil al angajatilor, orarul fix si altele iar piata de profil nu duce lipsa de clienti. Este si firesc pentru ca, evitand sa aloce personal auxiliar si timp pentru a se ocupa de spalarea masinilor din flota, firmele prefera sa aiba astfel tot timpul masinile curate si la dispozitie.
In cadrul unui contract, noul partener Star Wash® va primi un set de utilaje pentru exterior si unul pentru interiorul autoturismelor, cu care se pot efectua serviciile de spalatorie auto indiferent daca locatia clientului dispune de surse de apa sau energie electrica. De asemenea, va primi materiale scrise referitoare la initierea si dezvoltarea afacerii, cu detalii practice privind operatiunile, angajatii, clientii, organizarea programului samd. Aparatele  - care functioneaza cu apa si detergenti ecologici - sunt concepute si produse exclusiv pentru Star Wash®  iar folosirea lor in spalarea auto mobila este autorizata si incurajata de autoritatile pentru protectia mediului.
 
--->