Home Presa

 

SPALARE IN PARCARE lanseaza programele de parteneriat pentru distributia SOLO WASH - kitul individual de spalare masina fara apa (waterless)

 

 

Doriti sa castigati un venit suplimentar part-time sau full-time? Doriti sa protejati NATURA si resursele de APA? Doriti sa oferiti un produs cu totul deosebit? DEVENITI DISTRIBUITOR SOLO WASH cu numai …. 299 ron! www.SpalareInParcare.ro

 

 

Franciza SPALARE IN PARCARE lanseaza la nivel national programele de parteneriat pentru distributia SOLO WASH – kitul individual de spalare masina fara apa (waterless). Puteti alege unul dintre cele 2 programe de parteneriat dezvoltate la nivel national:

 

 DISTRIBUITOR STANDARD

 

Conditii generale

- stoc initial minim de produse in valoare de 299 ron

- aria de vanzare/distributie alocata este zona localitatii alese

- discount 20% permanent din preturile de vanzare prezentate pe site-ul oficial

 

DISTRIBUITOR PREMIUM

 

Conditii generale

 - stoc initial minim de produse in valoare de 799 ron

- aria de vanzare/distributie alocata este zona localitatii alese

- discount 30% permanent din preturile de vanzare prezentate pe site-ul oficial

 

SUNATI ACUM la INFOLINE SPALARE IN PARCARE: 0723.19.16.13

 

Despre SOLO WASH

 

De ACUM poti spala SINGUR masina: ECOLOGIC, ECONOMIC si EFICIENT.

Cum multi dintre noi suntem pretentiosi la serviciile de spalare a masinii, franciza SPALARE IN PARCARE a creat primul kit de spalare individuala din Romania. Avand acest kit te poti ocupa singur de intretinerea masinii oriunde te-ai afla.

 

Aceasta metoda este recomandata atat pentru autoturisme cat si pentru motociclete. Este metoda ideala atunci cand nu avem acces la o sursa de apa in locul de spalare al masinii sau al motocicletei. Metoda de spalare masina fara apa (waterless) ofera posibilitatea de a spala/curata masina fara a utiliza galeti, detergenti, bureti sau furtun cu apa.

 

Mai multe informatii pe www.SpalareInParcare.ro

 
--->