Home Comert Franciza Inmedio

Tara de origine: Franta
Numar locatii: 170 in Romania
Data lansarii: 2003
Taxa de intrare: echivalentul a trei zile de vanzari
Redeventa: comission din vazari conform performantelor
Investitie: 1000-3000 euro
Durata contract: 5 ani
Suprafata medie: 10 m2

HDS Inmedio este subsidiara din Romania a Lagardcre Services, lider mondial in Travel Retail si distributia presei. Compania activeaza pe piata din Romania inca din 1996, an in care a deschis primul magazin in cadrul Hotelului Hilton. Din acel moment, compania s-a dezvoltat continuu, ajungand astazi la 170 de magazine dedicate presei si produselor culturale, sub doua brand-uri internationale: Inmedio si Relay.
Colaborarea in sistem de franciza cu Inmedio prevede cedarea unui comision, diferentiat, din vanzarile realizate la principalele categorii de produse, nefiind necesare investitii in amenajare si stocuri de marfa ci doar o garantie echivalenta a 3 zile de vanzari . Sistemul de franciza recompenseaza prin bonusuri aditionale atingerea targetului si cresterea vanzarilor. Viitorii francizati, ce au in plan operarea unui magazin Inmedio deja amenajat, trebuie sa dispuna initial de un nivel investitional total ce variaza intre 1000 - 3000 Euro (in functie de locatie) si care reprezinta stocul initial de marfa.
Francizorul ofera asistenta permanenta si cursuri de instruire privind tehnici de servire clienti, management financiar, managementul salariatilor, prezentarea si aranjarea produselor, animarea standurilor pe toata durata contractului.
Magazinele Inmedio pot fi gasite in toate marile galerii comerciale din cadrul hypermarket-urilor, in mall-uri precum si in centrele de afaceri si hotelurile de 5 stele din Bucuresti.
Magazinele Relay se intalnesc in principalele aeroporturi internationale, in gari si in statiile de metrou.
HDS Inmedio in cifre:
* 170 locatii la nivel national
* Peste 1.4 milioane clienti in fiecare luna adica o persoana la fiecare 2 secunde.
* Peste 900.000 de ziare si reviste vandute in fiecare luna.
* 150 de angajati
* Peste 500 de locuri de munca generate indirect, prin sistemul de franciza folosit de companie.

 
--->